Nickname : Imani
Pedigree name : CH. NL. Jockular Lady Leona
D.O.B. : 7 juni 2011
N.H.S.B. : 2842328
Sire : Villagedogs Hottopic
Dame : Luna van het Maasjesfles
Weight : 33kg
Height : 63,5cm
Hips : HD A
Elbows : ED/OCD free
Holder : 1x J.C.A.C / 4x C.A.C / 5x C.A.C.I.B / 2x BOB / 3x Res.C.A.C / 2x Res.C.A.C.I.B/1x BIG2


Imani is geboren op 7 juni 2011 als Jockular Lady Leona bij Carla en Jan Coppens in de Jockular kennel. Uit de combinatie van moeder Luna van het Maasjesfles en vader Villagedogs Hottopic (Nelson).

Imani is tot nu toe met recht een droom die uitkomt, het is een heerlijke hond. Mooi, lief, aanhankelijk en super om mee te werken. Ze houdt ervan om thuis lekker bij je op de bank te slapen of voor de openhaard te liggen, als ze maar bij ons in de buurt mag zijn. Buiten is Imani een vrolijke, open en enthousiaste hond, die wel houdt van een uitdaging. Imani gaat bijna dagelijks mee wandelen of rijden met Rjutke, mijn paard. Als we dat niet doen, gaan we fietsen, een wandeling op het strand maken of ergens in de bossen lopen.

Haar enthousiaste houding heeft mij, als beginner in de show ring, wel wat uitdaging opgeleverd. Ondertussen doen we het goed samen en vindt Imani het een feestje En hebben we zelfs het Nederlands kampioenschap behaald. Behalve ringtraining speur ik met Imani.Dit vindt ze geweldig. Daarnaast heeft ze de puppen cursus en de jonge honden cursus met goed resultaat afgerond en zijn we verder gegaan met Rally-O 1 en 2. En daarna in een heuse honden carrousel, dit doet ze allemaal super en vindt alles leuk. Ook onze dochter kan allerlei oefeningen met Imani doen. We hebben met haar ook 3 cursussen behendigheid gedaan tot groot plezier van Imani.

Imani heeft bij der eerste nest laten zien dat ze een zeer lieve en zorgzame moeder is, en heeft een mooi en gezond nest op de wereld gezet. In 2016 mochten we haar 2e en laatste nest ontvangen, 9 mooie, lieve en correcte pups. Die allemaal uitgegroeid zijn tot heerlijke en gezonde honden.

Stamboom

Foto's